Havainnoituani tätä maailmaa nyt kaksi vuotta sinkkuna, olen laittanut miehistä merkille erikoisen asian. He selkeästi jaottelevat naiset panisin- ja seurustelisin-kategoriaan. Vielä ei ole täysin valjennut, miten nämä naiset kyseisiin kategorioihin jakautuvat, mutta luokittelu on olemassa. Ohessa alustavaa arviointia.

Panisin-kategoriaan kuuluu selkeästi mieltymyksistä riippuen kaikki hottikset, oli kyse sitten hemaisevan kauniista kasvoista, isoista tisseistä, hyvästä perseestä tai muuten vaan panomielikuvia herättävästä tapauksesta.

Seurustelisin-kategoriaan näyttäisi kuuluvan arjen harmauteen uppoavat tavisnaiset, joista sana seksi on todella kaukana. He ovat yleensä mukavia, kohteliaita, tunnollisia ja  - tylsähköjä. He eivät repeile työpaikoilla tai irrottele vapautuneesti duunin bileissä.

Olen miettinyt, miten helvetissä tämä voi olla näin? Yksi tulkinta on, että yleisimmin mies haluaa itselleen ennemmin turvallisen massaan uppoavan naisen kuin liian kauniin, jonka perään kuolaavat toiset miehet tai arvaamattoman rilluttelijan, josta ei aina tiedä, mitä seuraavaksi tapahtuu.

Ehkä tässä on kyseessä myös luolamiesaikaiset geenit, jolloin piti varmistaa valitun naisen olevan sellainen, että hän on hoitamassa lapsia, kun mies on metsällä. Liian villi nainen saattaisi olla aivan väärässä paikassa.