Puolentoistavuoden sinkkuuden aikana olen huomannut mystisen asian. Jos jonkun kanssa homma ei toimi, siinä on useimmiten niin sanottu kolmen kerran sääntö. Se ei ole useinkaan molemminpuolista, mutta jokin ihme "kolmas kerta toden sanoo" pätee tässä.

Muuksi muuttumaton yhden illan juttu venyy maksimissaan kolmeen kertaan, jos on eksynyt vilivilpertin mukaan, jonka kanssa seksi on huippua. Tämän jälkeen vipeltäjä jatkaa matkaansa, koska hänelle ei riitä yksi ja sama ihminen.

Vähemmän vilperteistä havaintona on, että jos kolmannella kerralla ei tule mitään sen ihmeempiä kommentteja mihinkään suuntaan, ei se seurusteluksi muutu, mutta voi jatkua, jos tyypin kanssa on muuten mukavaa ja hommat rokkaa.

Jos taas seksi kolmannella kerralla uuden tuttavuuden kanssa tuntuu jo pakkosuorittamiselta, on se homma pulkassa. Asia ei parempaan muutu, varsinkin jos kokemuksesta tietää, millaista seksin pitäisi kahden ihmisen välillä olla.

Kolmas kerta osoittaa myös omalta kohdalta, löytyykö tarpeeks tunteita mihinkään sen syvempään jatkumoon vai onko parempi sanoo soronoo.